Her er- og blir du noe

Alle mennesker setter spor etter seg, noen kraftige, andre mer forsiktige. Alle mennesker har sin egenart som gjør dem til nettopp dem. Alle mennesker setter avtrykk i verden omkring seg, på skolen, hos venner, hjemme….

Onsdag 26. og torsdag 27. februar vises forestillingen SPOR på Kilden.

Det er en forestilling av og med elever på Kvadraturen skolesenter og elever fra Kristiansand Katedralskole Gimle. Elevene er en flott blanding av ungdommer som alle er dedikerte på sine områder, hver med sin personlighet i en inkluderende forestilling med musikk, dans, akrobatikk og tablåer.

Kilden skriver:

"SPOR – en forestilling med kontraster: det stumme og det høylytte, det avanserte og det enkle. Alt i et samspill, alt for å sette spor."

Elever fra HT vil også stille ut egne bilder, som de har jobbet med siden januar. Kunstneren Per Ove Sødal har vært inspirator og lært dem maleteknikker. Noen har jobbet med sand og maling på store flater, andre har jobbet i mindre format med fine farger og sjablonger. 

Kunstneren
Per Ove Sødal om prosjektet:

Det er nå fjerde år jeg har maleprosjekt med klassen. Dette er noe av det mest spennende og inspirerende jeg er med på. Elevene viser stor begeistring, det samme gjelder lærerne.

Jarle

 

Jarle:
Jeg har vært med på dette flere ganger før, det er kjempegøy. Synd det er siste året mitt her på skolen.

 

 

Christopher

 

Christopher:
Jeg liker veldig godt å male, spesielt når vi får lov å male med hendene!

 

 

 

 

 

 

Les om forestillingen SPOR på Kilden.

av Haugland, Åse, publisert 24. februar 2014 | Skriv ut siden