Her er- og blir du noe

Quart mekaniske service UB (QMS) stakk av med andrepremien for Beste innovative produkt, vare eller tjeneste da Fylkesmessa for ungdomsbedrifter ble arrangert fredag 11. mars. Messa ble arrangert av Ungt Entreprenørskap.

QMS er en ungdomsbedrift som hører til på TIP på Kvadraturen skolesenter. Bedriften lager flotte figurer av skrapjern, og det var disse produktene som ble premiert på årets messe. QMS kan levere skulpturer på oppdrag, etter kundens ønsker. Elevene lager figurer i de fleste sveisbare materialer og figurene har en max høyde på ca 1 meter. De lager også figurer av gamle hageredskaper eller gammelt verktøy.

Produktene

LaksehammerEt produkt som ungdomsbedriften har fått spesielt gode tilbakemeldinger på er laksehammeren. Den er utviklet i samarbeid med Stein Grønberg i Grønberg sport i Kristiansand, og er blitt svært populær. Dette er en liten klubbe som brukes til hurtig avliving av fisk, og er spesielt mye brukt på laks og ørret. Klubben er dreid i et stykke messing og kan enkelt henges i beltet eller fiskevesken.


 

Gratulasjonen kommer sent, men godt. Gratulerer til flinke elever og lærere på Quart mekaniske service UB med den velfortjente premien!

Les mer om Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter 2016 her.

 

av Haugland, Åse, publisert 11. april 2016 | Skriv ut siden