Her er- og blir du noe

Torsdag 4. januar fikk Ingeniørklassen besøk av Caroline Sindland, som er student ved NTNU. Hun har tidligere vært elev ved Kvadraturen skolesenter (TIP TAF).

Caroline ufordret elevene til å tenke over hva de ønsker å satse på fremover. Hun holdt en interessant presentasjon av studieretningene ved NTNU og hvilke jobbmuligheter de gir - og ga dermed elevene inspirasjon og kunnskap om mulige valg etter videregående. Målet er at dette kan bidra til en større interesse for realfagene og for videre studier.

Elevene på Ingeniørveien viste stor interesse for det Caroline formidlet, og mange elever forsynte seg av informasjonsbrosjyrene hun hadde med.

Ingeniørveien ved Kvadraturen skolesenter er et nytt utdanningsvalg fra høsten 2017. Elever som velger dette, får generell studiekompetanse i tillegg til fordypning i de realfagene som trengs for å komme videre på ingeniørstudier. Ingeniørveien inkluderer programfag innen elektro eller TIP i tillegg til studiespesialisering med realfag. Les mer om studiet her.

av Haugland, Åse, publisert 5. januar 2018 | Skriv ut siden