Her er- og blir du noe

Mange benyttet anledningen til å kjøpe vakre, nyttige og velsmakende ting fra bodene som i går var oppstilt i kantina. Det var HTs årlige julemarked som gikk av stabelen, og som alltid var det imponerende mange håndlagde produkter. Alt laget av flinke elever og deres engasjerte lærere.

Lyslykter med blondekanter, tovede og strikkede grytekluter, bjørkehjerter, kubbespill, luer i forskjellige mønstre og farger, lysestaker i sement med filthjerter… Her var det nok å velge blant og ikke vanskelig å finne en julegave eller flere.

Hvert år i desember arrangerer HT-avdelingen og ungdomsbedriften "HT-butikken - Litt av Quart" sammen med elever på Helse- og oppvekstfag et nydelig julemarked. I ukene og månedene før markedet arbeides det med alt som skal fylle bodene. Også Fagskolen har bidratt med produkter, blant annet hjemmelaget gome.

I kafeen ble det solgt nybakte kaker og boller.  Det var populært, og salget gikk unna. Også juleutgaven av avisen Kvadraturens Gang (32. utgave, 18. årgang) solgte bra.

Og ikke nok med det. Elever underholdt med korsang, solosang og diktopplesning – for et begeistret publikum som klappet og danset til rytmene.

Så var det lotteri. Elevene gikk fra bord til bord i kantina og solgte lodd i alle farger - og det var mange gevinster, både egenproduserte og premier fra diverse bedrifter.  Mange gikk hjem med overraskelser i veskene sine.

Julemarkedet er en begivenhet vil gleder oss til hvert år. Takk til alle dere som har bidratt til et så fantastisk hyggelig avbrekk på en vanlig arbeidsdag!

 

av Haugland, Åse / foto: Åse Helleren, publisert 11. desember 2015 | Skriv ut siden