Her er- og blir du noe

I dag er det premiere på Spor, en forestilling med dans, musikk og tale. På scenen står elever fra Hverdagslivstrening (HT) sammen med elever fra andre klasser. Elevene kommer fra Kvadraturen skolesenter og Kristiansand Katedralskole Gimle.

I går var det gjennomkjøring av forestillingen. Kristiansand Symfoniorkester og 100 elever ga publikum en 90 minutters opplevelse, som sitter i kropp og sjel lenge etter at teatersalen er forlatt. I publikumssetene satt elever, blant annet fra Idrettsfag på Kvadraturen skolesenter.  Flere ga uttrykk for at Spor hadde berørt dem, at det hadde gitt dem noe å tenke på og at det var høy kvalitet på forestillingen.

- Hva synes du om Spor:

Laerer Benjamin

Benjamin, lærer Idrettsfag:
Jeg synes først og fremst vi var heldige som fikk se forestillingen Spor. Det er viktig for elevene, ja for alle, å se en slik forestilling. Våre idrettselever på Vg3 har jobbet litt med HT-elever i vinter, det var gøy å se elevene på scenen på Kilden. Dette var sterkt og vakkert!

Maja Maja, elev Idrettsfag Vg3:
Alt var veldig bra. Bedre enn forventet, og veldig profesjonelt. Jeg synes alle de små historiene på skjerm der elever fortalte om seg selv var veldig bra som en introduksjon før de kom fram på scenen.

Ana Marija Og Anders

Ana Marija, elev Idrettsfag Vg3:
Det var skikkelig bra. Forestillingen ga oss en mulighet til å sette oss inn i deres tanker og følelser. Det var en sterk opplevelse.

Anders, elev Idrettsfag Vg3:
Fin forestilling! Den gjorde et sterkt inntrykk på meg. Særlig han som satt i rullestol. Selv om han har en alvorlig sykdom ser han positivt på livet og har tro på seg selv. Det han sa om å være seg selv ga oss noe å tenke på.

Les mer om Spor på Kilden

Bilder fra forberedelser og prøveforestilling:

av Haugland, Åse, publisert 8. mars 2019 | Skriv ut siden