Her er- og blir du noe

Elever ved Kvadraturen skolesenter samlet i slutten av oktober inn penger til Arc-Aids arbeid i Kenya. I dag ble en stor pengesjekk overrakt stiftelsen.

Arc-Aid var representert ved Milly Østenstad Johnson, som fortalte om arbeidet som drives ved Aro-senteret i Kisumu, Kenya, og om hvordan folk lever der. Det har i de siste årene skjedd en stor utvikling. Det brukes nå i større grad Led-lamper i stedet for parafinlamper og flere har fått mulighet for å skaffe seg motorsykkel, mobil og til og med PC.

Sjekken pålydende kr. 141.400,- ble overlevert fra elevrådet til stiftelsens representant i midttimen i dag. Pengene skal først og fremst brukes til gode og miljøvennlige lamper. Godt leselys gjør det blant annet mulig for barn og unge å gjøre lekser.

av Haugland, Åse, publisert 19. desember 2013 | Skriv ut siden