Her er- og blir du noe

Det var et innholdsrikt julemarked i kantina i dag, både når det gjelder håndlagde produkter for salg og kulturelle innslag. Julemarkedet er et samarbeidsprosjekt mellom HT-avdelingen og Helse- og oppvekstfag.

I forkant av julemarkedet har elever og lærere jobbet med å lage de flotte produktene som de i dag satt i salgsbodene og solgte. Og det var mange supre julegaver å finne. Det kan nevnes håndlagde kubbespill, ullsauer, ullengler og ullnisser, lysestaker, kunstkort, tovede sitteunderlag, skoleavisen Kvadraturens Gang og mange matprodukter. I tillegg var det kafé med salg av kaker, boller og kaffe.

Mange elever deltok med sang og diktlesning, både fra HT-avdelingen og fra andre klasser. I kantina myldret det av blide folk. Dette gleder vi oss til hvert år!

av Haugland, Åse, publisert 5. desember 2013 | Skriv ut siden