Her er- og blir du noe

Helse og fitness er et tilbud for deg som liker å trene og som ønsker å lære mer om allsidig trening. På helse og fitness ønsker vi å formidle kunnskap om fysisk aktivitet, trening og idrettsernæring.

Vi ønsker å nå dere som ikke nødvendigvis driver med en spesiell idrett, men som har ambisjoner om å utvikle sin kompetanse innen trening og idrettsernæring.

Bredde helse og fitness kan også kombineres med toppidrett. Hvis du har lyst til å lære mer om trening og trene deg opp til å bli best mulig rustet til å prestere optimalt i din idrett, kan helse og fitness også være tingen for deg.

I programfaget helse og fitness tilbys blant annet aktiviteter som styrketrening, spinning, yoga, pilates, sirkeltrening, crossfit, slyngetrening og ulike gruppetreningskonsepter.

Store deler av undervisningen skjer i lokaler på Aquarama, men også på Crossfit Kvadraturen og skolens oppgraderte styrkerom.

 

Ansvarlige lærere: Trine Syvertsen Bjerke, Benjamin Vium Olesen, Monica Grønn Johnsen, Svein Salvesen, Nicolas Loftheim Merieau, Jenny Kristine Juul og Helene Fjørtoft Hørte.