Her er- og blir du noe

Kvadraturen Skolesenter har fra høsten 2017 opprettet en ny studieforberedende studieretning.
Ingeniørveien er en studieretning som kombinerer studiekompetanse og teknologifag for videre ingeniørstudier.

Studiet er for deg som vil være med å forme fremtiden. Ved å ta denne utdannelsen vil du være kvalifisert til å komme inn på studier ved universiteter og høyskoler som krever en fordypning innen realfagene. Utdannelsen gir deg også en yrkesfaglig tilnærming som vil være til stor hjelp i et videre ingeniørstudium. Hos oss vil du kunne velge mellom Elektrofag eller Teknikk og industriell produksjon, men utdannelsen gir deg også mulighet for ingeniørstudier innen andre områder.

Ingeniørutdannelse leder mot en rekke spennende arbeidsoppgaver i næringslivet, som spenner over alt fra planlegging, nytenkning, prosjektledelse og konsulentvirksomhet.

Oljeplattform Vindmoelle


Ingeniørveien er et treårig studium der du etter å ha kommet inn vil være sikret studieplass alle tre årene. Gjennom de to første årene vil du få en grunnleggende yrkeskompetanse på lik linje med programområdene Elektrofag(EL) og Teknikk og industriell produksjon(TIP). I tillegg vil de resterende fagene, gjennom alle tre årene, bygge opp mot det du trenger for å oppnå studiekompetanse. Studiet gir deg en fordypning i realfagene matematikk og fysikk, men gir bl.a. fritak fra språkfagene. Etter dette studiet vil du være godt kvalifisert for et mangfold av studier på universiteter og høyskoler.

Kvadraturen Skolesenter har et godt samarbeid med universitet og lokal industri, og vi har en høy kompetanse i realfag og de programfagene du må velge. Skolen er også godt utstyrt med mye teknisk materiell som gir oss gode muligheter for en stor praktisk tilnærming til fagene.

Mer info kommer.

 

Film om Ingeniørveien