Besøk fra Morrow Battery

Industribedriften Morrow Battery som har etablert seg på Sørlandet besøkte Kvadraturen VGS!

Morrow Battery fortalte til et fullt auditorium med 180 elever at de kommer de neste månedene, og ønske å ansette mange hundre personer i stillinger hos dem. Deriblant så ønsker de å ansette et stort parti med lærlinger, og alle i salen ble oppfordret til å legge inn en åpen søknad når som helst hos Morrow.
Morrow Battery fortalte om noen enormt ekspansive planer der de vil ende opp i 2300 ansatte. Av disse så vil 1000 være personer med yrkesfaglige kompetanse.

Morrow fortalte også om hvordan du som ansatt hos dem vil ende opp i en ekstremt moderne industri med svært robotiserte industrilinjer. Marcus Våle fra Morrow var i etterkant imponert over en svært lyttende forsamling med elever som hadde meget gode spørsmål om at fra batteriteknologi til spørsmål om de kommer til å ha en miljøvennlig produksjon hos dem når de første produksjonslinjer hos dem starter opp om noen måneder.

Morrow Battery har til hensikt å investere 30 milliarder kroner i Agder fra 2022 til 2027 i produksjonsfasiliteter.