Elevrådsleder Adele Bjørnevåg på feiring av myndighetsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra

16. juni ble myndighetsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra feiret på Deichmanske hovedbibliotek i Oslo. Elevrådsleder ved skolen, Adele Bjørnevåg deltok på feiringen.
Gruppebilde av alle gjester som deltok under mottakelsen i regjeringens representasjonsbolig i anledning prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag - Klikk for stort bildeGruppebilde av alle gjester som deltok under mottakelsen i regjeringens representasjonsbolig i anledning prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag Trond A. Isaksen

Som representant for ungdommenes fylkesutvalg ble Adele invitert til feiringen av myndighetsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra. Fra Agder ble også fylkesordfører Arne Thomassen, statsforvalteren i Agder Gina Lund og Lisa Øymoen fra statsforvalterens ungdomsråd invitert.

Det er Statsforvalteren og fylkesordføreren som har plukket ut kandidater fra sitt fylke, for at flere fra prinsessens egen generasjon skal være representert under middagen. Til sammen er det 25 unge mennesker fra hele landet i denne gruppa.

Bilde av tre inviterte gjester til feiringen av myndighetsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra - Klikk for stort bildeAdele Bjørnevåg (i midten) Agder fylkeskommune