Forberedelser til praksis

Det er mange måter å forberede elevene til praksis, men også de som skal ta imot praksiselevene har godt av litt veiledning og forberedelser.

Karen Eikrem / Kvadraturen videregående skole.

Torsdag 3. november hadde lærerne på Tannhelsesekretær (TAA) besøk av flere ansatte fra tannklinikker rundt om i Kristiansand.

- Vi tok initiativ til å invitere den offentlige og private tannhelsetjeneste til et veilednings-seminar hos oss på tannklinikken, sier Mona Bakken som er lærer ved tannhelsesekretær-linjen.

Bilde av person. Foto. - Klikk for stort bildeMona Bakken var fornøyd med de oppmøtte deltakerne. Karen Eikrem / Kvadraturen videregående skole.

Målet med besøket er i sikre en mest mulig lik veiledning og vurdering av elevene ute i praksis, samt skape et fora for de klinikker som tar imot elev fra oss hvor de/vi kan diskutere ulike gleder og etiske utfordringer man står i av og til med elevene.

Oversiktsbilde av folkemengde. Foto. - Klikk for stort bildeDeltakerne kom fra flere tannklinikker rundt om i Kristiansand Karen Eikrem / Kvadraturen videregående skole.

Responsen var positiv og deltakerne ville gjerne komme igjen neste år.

Til toppen