Ta tak i fremtiden!

Kvadraturen videregående skole har ett mangfold av tilbud og muligheter!

I menypunktene over finner du en rekke lenker med tekst, bilder og videoer over skolens ulike utdanningstilbud samt øvrige tilbud i fylket. Eller se en smakebit i denne linken.  Og tilsvarende her har vi samlet alle skolens informasjons videoer, se her. 

Og du kan også sjekke skolens Insta konto med digitale oppdateringer.  Samt ta deg gjerne en virtuell rundtur på innsiden av skolen - med 360 Google Street view 

Så følg oss på sosiale medier, både nåværende elever og 10 klassinger!

   

Og sjekk vår  Facebook-side 

Samt aktuelt saker med historier fra våre elever her. 

 

Kvadraturen videregående skole tilbyr både yrkesfag og studieforberedende utdanningsløp

Innen yrkesfag har skolen mange ulike utdanningstilbud innen helse- og oppvekstfag, elektrofag samt teknologi- og industrifag. Her er hovedmodellen to år i skole og to år i lære. Utdanningsprogrammene fører frem til de sertifikater og fagbrev som kreves for å arbeide innenfor disse fagene, innen ett mangfold av yrker. Og for elever som ønsker å få generell studiekompetanse har skolen tilbud om påbygg.

Skolen tilbyr videre studieforberedende med helse og studieforberedende med elektro for de som ønsker en praktisk ingeniørutdanning eller helsefaglig høyere utdanning. Det treårige løpet gir deg studiekompetanse til høyskole og universitet med fordypning i teknologifag eller helsefag. Opptak i VG1 sikrer 3-årig utdanning. Det er også mulig å gå idrettsfag som er en aktiv vei mot studiekompetanse. 

 

 

 

Her er en PowerPoint presentasjon som Kvadraturen videregående skole bruker vinteren 2023 til å informere 10. klassinger om skolens tilbud, Presentasjon (PPTX, 25 MB)

Digital åpen skole 

Brosjyre om skolen (PDF, 4 MB)

Skal du søke studieforberedende med elektro eller studieforberedende med helse?

Studieforberedende med elektro finner du inn under elektro og datateknologi og studieforberedende med helse finner du inne under helse- og oppvekstfag.

Her er en guide til hvordan du søker, klikk her. (PDF, 982 kB)

Størst på helse og teknologi

Kvadraturen videregående skole er en mangfoldig skole med en rekke utdanningstilbud. Der vi er størst på helse- og teknologi, noe du kan se mer om i videoen under.

Annonse i Fvn mandag 14 februar 2022 - Yrkesfagmagasin

 

 

Informasjon om skoleplass

1. mars er søknadsfrist for å søke ordinært inntak til videregående skole og formidling til læreplass som lærling.

1. februar er søknadsfristen for å søke inntak med fortrinnsrett, individuell behandling, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat.

Slik søker du om skoleplass

Søk om videregående opplæring her

Oversikt over hvilke skoletilbud som finnes i Agder skoleåret 2023/2024:

Tilbudsstrukturen20242025 (PDF, 208 kB)

På Vilbli.no kan du også lese mer om de ulike utdanningstilbud og se hvilke skoler som tilbyr disse. I tillegg finner du mye annet som kan hjelp deg til å velge riktig utdanning. 

Utdanningsprogram i videregående skole og spesielt tilbud Kvadraturen videregående skole  

Brosjyre om skolen finner du her

Brosjyre skolen 

 

Lurer du på hvordan du søker, så kan du sjekke videoen her. 

 

Til toppen