Takknemlige for godt samarbeid

På Kvadraturen skjer det mye spennende for tiden! Tannhelsesekretærlinjen har hatt to spennende besøk siden nyttår. 

 

Tannhelsesekretærlinjen har hatt besøk av spesialist-sykepleier Anne-May Heskestad Gyberg. Hun jobber i det daglige ved Vågsbygd tannklinikk sammen med Oral Kirurg Pernille Næsset. Hun kom for å vise oss kirurgisk oppdekking og prosedyrer i forbindelse med kirurgi.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter nyttår har linjen også hatt besøk av TOO-team fra tannhelsetjenesten bestående av sekretær Liv Gunnhild Tveiten Ryger, og Psykolog Bent Storå, de hadde også med seg en pasient som er behandlet for odontofobi.

Bent Schøgren Storå er psykologspesialist, og ansatt i Agder Fylkeskommunes tannhelsetjeneste. Disse jobber i TOO teamet (tortur - Overgrep - Odontofobi) med angstbehandling for pasienter som har tannbehandlingsskrekk på grunn av overgrep eller av andre årsaker. I det daglige Jobber de i tverrfaglig team også med tannlege, besøket handlet om å undervise tannhelsesekretærer om hvordan man jobber i TOO-team.  Se også egen artikkel på Agder fylkeskommune sine nettsider. 

 

Vi er takknemlig for godt samarbeid med tannhelsetjenesten og deres kompetanse til undervisning av våre fremtidige tannhelsesekretærer. 🤩👏