Oppstartsfestival - info om oppstartsaktiviteter

Skolen arrangerer oppstartsuke med festival første uken etter skolestart.

Klikk for stort bilde  Vi inviterer alle våre elever og ansatte til festival med bla. konserter og mange andre ulike aktiviteter. Mer info følger.

Målet er å skape engasjement, motivasjon og glede gjennom sosialisering, kultur og fellesskap. Som vil gi en best mulig start for våre elever og sette standarden for resten av skoleåret.

Under vil du som elev finne info om de ulike aktivitetene som skal foregå, med tidspunkt og oppmøtested. Mer utfyllende info vil du ellers finne i en egen oppstarts festival APP, som vi vil lansere før skolestart.

• 19  august - Oppstartsfestival finner sted fredag 19 august fra kl. 12:00 til 15:00. Nærmere info kommer
  • 22 august - Aktivitetsdag for vg 2 elever på Odderøya. Nærmere info kommer
  • 23 august - Aktivitetsdag for vg 1 elever på Odderøya. Nærmere info kommer.
  • 22-24 august - HMS dager for vg1 elever. Program for når de enkelte klasser skal møte kommer her.
  • 22-25 august - Bokutlevering alle klasser. Program for når de enkelte klasser skal møte kommer her.
  • 22-25 august - Elevfotografering alle klasser. Program for når de enkelte klasser skal møte kommer her.
  • 24-25 august - PC-utlevering for vg1 elever. Program for når de enkelte klasser skal møte kommer her.