Oppstartsfestival - info om oppstartsaktiviteter

Skolen arrangerer oppstartsfestival ved skolestart.

Kvadraturen kickstartet skoleåret med vår egen Oppstartsfestival. I år inviterte vi blant annet til konsert i Bendiksbukta med en rekke artister, se bilde under fra skolens egen oppstarts APP, samt omtale i Fvennen her. Og ang smittevern: I forbindelse med konserten i Bendiksbukta ble alle elevene hurtigtestet før de gikk ned på konsertområdet. På konsertområdet satt de i kohorter inndelt etter klasser.

Målet med oppstartsfestivalen var å skape engasjement, motivasjon og glede gjennom sosialisering, kultur og fellesskap. Som vi håper vil gi en best mulig start for våre elever og sette standarden for resten av skoleåret.

Under vil du som elev finne info om de ulike aktivitetene med tidspunkt og oppmøtested. Mer utfyllende info vil du ellers finne i skolens egen oppstarts festival APP som du finner i apple store og google play.

• 19 august - Skolestart. Vg1 møter kl 09.00, Vg2 møter kl 10.00 og Vg3 møter kl 11.00
  • 20 august - Oppstartsfestival med konserter etc. Nærmere info finner du i skolens oppstarts-app som du som elev bør laste ned til skolestart.

• 23 august - Aktivitetsdag for vg 2 elever på Odderøya. Kontaktlærer gir nærmere info.
  • 24 august - Aktivitetsdag for vg 1 elever på Odderøya. Kontaktlærer gir nærmere info.
  • 25-26 august - HMS dager for vg1 elever. Program for når de enkelte klasser skal møte er her.  (PDF, 479 kB)
  • 23-26 august - Bokutlevering alle klasser. Program for når de enkelte klasser skal møte er her. (PDF, 258 kB)
  • 23-27 august - Elevfotografering alle klasser. Program for når de enkelte klasser skal møte er her (PDF, 459 kB)
  • 15-16 september - PC-utlevering for vg1 elever. Program for når de enkelte klasser skal møte er her. (PDF, 157 kB)