Hvordan er det egentlig å gå studieforberedende med helse?

Elever bidrar til parkplanlegging

Elever ved Kvadraturen VGS viste ivrig frem sine forslag til den kommende parken langs otra.

Elever dissekerte slakteavfall av gris i biologitimen

Elever dissekerte slakteavfall av gris i biologitimen - NB sterke bilder

Stafett for livet

Denne fantastiske klassen innen vg3 Dataelektronikerfaget, som forøvrig har skolens beste klasserom, har hjulpet Kreftforeningen med å lage et nytt tellesystemet til foreningens event «Stafett for livet.»

Forberedt på russetiden!

Russen på Tangen, KKG og Kvadraturen er forberedt på russetiden.    Her er byskolenes guide til en trygg russetid

En prat om Ramadan

Se intervjuet med noen elever som praktiserer Ramadan.

Elevrådsleder om pandemien

Christines beskjed til medelevene: håper dere ser lyset i enden av tunnelen!

I disse tider...

Vi tok en liten prat med Russepresidenten om innsamlingsaksjon for kreftforeningen, konkurranse og om den kommende russetiden.

Idrettselever gjennom isen

Elever ved skolens idrettslinje fikk trent seg på å komme seg opp av isen.

Selger luftpølser

Når russen ikke kunne samle inn penger til kreftforskning på døra, måtte de tenke nytt. En av løsningene ble salg av luftpølser og kaffe som ikke finnes.

Besøk av helseministeren

Kvadraturen videregående skole har hatt besøk av helseminister Bent Høie.

Til topps i skrivekonkurranse

Skolen gratulerer med første og andre plass i skrivekonkurranse - Twitter novelle konkurranse.

Talestyring som prosjekt

Elevene på Dataelektronikerfaget (Vg3), klasse 3ELDEA, har bygget ett lysanlegg styrt med stemmen.

NM GULL

Romeo Lund som går på Vg1 idrett på Kvadraturen vgs har vunnet NM i vektløfting i sin klasse. 80 kg i rykk og 100 kg i støt.

Besøk fra Bilfag.no

Bilfag.no var innom Kvadraturen videregående skole og informerte om tilbudene innen kjøretøy og bilfag.

Barnas drømmemaskiner

MyMachine er prosjektet der elever i barneskolen, elever på videregående, studenter og næringslivet har gått sammen om å realisere barnas drømmemaskiner.

Idrettsgjengen på tur

Idrettselevene på Vg2 har klatret Via Ferrata.

Tilbake til skolebenken

Nå begynner vi endelig å flytte oss tilbake til skolebenken igjen.

Agder-mesterskap i kjøretøy og skade/lakk

Agder-mesterskapet er over for i år. Nå forbereder vi oss for NM!

HT og Idrett

ET SAMARBEID SOM GJØR OSS LITT MER ÅPNE, REFLEKTERTE OG KLOKERE!

Kvadraturen VGS mot Verdensrommet

Elever fra Kvadraturen vgs vil ta prosjektet sitt til nye høyder!

Praksisplass i nordsjøen

Høres det interessant ut med praksisplass offshore? Elev fra Kvadraturen videregående skole har fått nettopp denne muligheten.

Samlet 85 tusen kr til Kenya

Sana fondet fikk i dag overlevert 85000kr som elevene på Kvadraturen vgs har samlet inn.

Kvadraturen videregående skole

Kvadraturen skolesenter har endret navn til Kvadraturen videregående skole fra og med 1.1.2020, som følge av fylkessammenslåingen.