Se intervjuet med noen elever som praktiserer Ramadan.

Denne fantastiske klassen innen vg3 Dataelektronikerfaget, som forøvrig har skolens beste klasserom, har hjulpet Kreftforeningen med å lage et nytt tellesystemet til foreningens event «Stafett for livet.»

Bilfag.no var innom Kvadraturen videregående skole og informerte om tilbudene innen kjøretøy og bilfag.

Elevene på Dataelektronikerfaget (Vg3), klasse 3ELDEA, har bygget ett lysanlegg styrt med stemmen.

Kvadraturen videregående skole har hatt besøk av helseminister Bent Høie.

Elever ved skolens idrettslinje fikk trent seg på å komme seg opp av isen.

Når russen ikke kunne samle inn penger til kreftforskning på døra, måtte de tenke nytt. En av løsningene ble salg av luftpølser og kaffe som ikke finnes.

Vi tok en liten prat med Russepresidenten om innsamlingsaksjon for kreftforeningen, konkurranse og om den kommende russetiden.

Christines beskjed til medelevene: håper dere ser lyset i enden av tunnelen!

Skolen gratulerer med første og andre plass i skrivekonkurranse - Twitter novelle konkurranse.