Har du behov for tilleggslån under korona pandemien?

Bilfag.no var innom Kvadraturen videregående skole og informerte om tilbudene innen kjøretøy og bilfag.

Elevene på Dataelektronikerfaget (Vg3), klasse 3ELDEA, har bygget ett lysanlegg styrt med stemmen.

Kvadraturen videregående skole har hatt besøk av helseminister Bent Høie.

For deg som er elev og ansatt blir dette ett annerledes skoleår.

Skolen gratulerer med første og andre plass i skrivekonkurranse - Twitter novelle konkurranse.

Romeo Lund som går på Vg1 idrett på Kvadraturen vgs har vunnet NM i vektløfting i sin klasse. 80 kg i rykk og 100 kg i støt.

Når russen ikke kunne samle inn penger til kreftforskning på døra, måtte de tenke nytt. En av løsningene ble salg av luftpølser og kaffe som ikke finnes.

MyMachine er prosjektet der elever i barneskolen, elever på videregående, studenter og næringslivet har gått sammen om å realisere barnas drømmemaskiner.

Idrettselevene på Vg2 har klatret Via Ferrata.