Barnas drømmemaskiner stilt ut i rådhuskvartalet

MyMachine er prosjektet der elever i barneskolen, elever på videregående, studenter og næringslivet har gått sammen om å realisere barnas drømmemaskiner.

MyMachine er kanskje det beste eksempelet vi har på hva samskaping er for noe. Her kommer mennesker med forskjellig bakgrunn, forskjellig kompetanse og forskjellig kunnskap sammen og skaper noe nytt. Dette henger tett sammen med universitetets nye visjon: "Samskaping for fremtidens kunnskap", sier viserektor ved UiA, Gøril Hannås, til Fædrelandsvennen.

Foto: Didrik Rud, Fædrelandsvennen

Idrettselevene på Vg2 har klatret Via Ferrata.

Nå begynner vi endelig å flytte oss tilbake til skolebenken igjen.

Agder-mesterskapet er over for i år. Nå forbereder vi oss for NM!

ET SAMARBEID SOM GJØR OSS LITT MER ÅPNE, REFLEKTERTE OG KLOKERE!

Elever fra Kvadraturen VGS vil ta prosjektet sitt til nye høyder!

Høres det interessant ut med praksisplass offshore? Elev fra Kvadraturen videregående skole har fått nettopp denne muligheten.

Sana fondet fikk i dag overlevert 85000kr som elevene på Kvadraturen Vgs har samlet inn.
Sana fondet har valgt å bruke disse pengene på et prosjekt de har i Kenya som heter Child protection

den 3 til 7 Februar har vi internasjonal uke for våre elever på skolen. Programmet finner du her.

Den 23 Januar har vi åpen skole her på Kvadraturen videregående skole.